Traditionele Hammam massage

De traditionele hammam wordt hier uitgevoerd zoals ze het ook al deden in de oude oosterse badhuizen. Bij Bodyland hebben we onze eigen gedeelte van een oosters badhuis gemaakt om je zo het gevoel te geven dat je in de Arabische wereld bent beland.

Als je hebt plaats genomen op de hammamtafel wordt er gestart met het opwarmen van de huid om poriën te openen. Als deze is opgewarmt zullen we starten met het scrubben met een kese (scrubhandschoen) waarmee we de dodehuidcellen zullen verwijderen. Na het scrubben wordt het lichaam weer overgoten met warm water om deze dode huidcellen af te spoelen.

Na het scrubben is het tijd voor ontspanning. Je zal nu geheel en overvloedig bedekt worden door een deken van schuim. Dit doen we met een zeekzak welke voorzien is van heerlijke olijfzeep. Zodra je bedekt bent starten we de massage met deze zeepschuim. Deze massage is ontspannend voor lichaam, huid en geest.

Traditionele Hammam massage in Zwijndrecht

Bij de langere versies van deze behandeling worden lekker de haren gewassen en zal je daarna wederom worden afgespoeld met warm water als afsluiting.

Bij de langste uitvoering van deze behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van de sauna. Hier zal je dan ingesmeerd met Marokkaanse zwartezeep vooraf plaatsnemen zodat de huid lekker soepel wordt en de poriën goed open gaan staan.

25 Minuten

Achterzijde lichaam

€ 32,00

55 Minuten

Fullbody

€ 60,00

85 Minuten

Achterzijde lichaam

€ 80,00

Lichaamsintituut Bodyland Zwijndrecht
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.